Voetballers, in binnen en buitenland

mannelijke en vrouwelijke Voetbal spelers
Profielen van voetballers over de hele wereld

Of het nu gaat om een ​​internationale ster, de beste Belgische spelers, een speler met een onbekend talent of een amateur die zich elk weekend overgeeft aan zijn passie voor voetbal, het zijn vaak onze idolen, die we graag volgen, dag na dag, week na week. We nodigen je uit om op deze site al deze spelers van de ronde bal te vinden.

Ben je op zoek naar een specifieke speler?

Niets is eenvoudiger. Je hebt zelfs twee methoden om ze te vinden.

De makkelijkste manier, als je de naam van de voetballer kent, is deze in te voeren in onze zoekmachine. Het wordt geopend door op het kleine vergrootglas bovenaan deze pagina te klikken.

Klik op de pagina's met de voetbalwedstrijden op het team waartoe de speler behoort. Vervolgens kunt u de samenstelling van het team achterhalen en op de naam van de speler die u zoekt klikken.

Deelnemen aan de ontwikkeling van een voetbalencyclopedie

Als voetbalfan volg je zeker sommige spelers met meer ijverigheid. Dan ben jij de beste persoon om bij te dragen aan het succes van ons Webfoot.be project: het creëren van de grootste encyclopedie over Belgisch en buitenlands voetbal, professioneel en amateur. Als je wilt, kun je spelersprofielen aanstellen die we vervolgens op de website plaatsen. Om dit te doen, gaat u gewoon naar de pagina gewijd aan Webfoot correspondenten. Op die pagina vind je alle nodige informatie om jouw passie voor voetbal, maar ook voor zo'n speler in het bijzonder, met ons te delen.

Supporters, voetballers ontmoeten elkaar op een gemeenschappelijk platform

Zeker, Messi, Hazard en andere Ronaldo's hebben Webfoot waarschijnlijk niet nodig om op het web te fonkelen. Maar hoe zit het met de duizenden spelers die elk weekend, ten koste van soms intensieve trainingen, de voetbalwereld in vervoering te brengen, in binnen en buitenland. Met een bestand op webfoot.be profiteren alle spelers van meer zichtbaarheid. Regelmatig geüpdatet, kan iedereen de statistieken van alle spelers volgen. Interessante criteria, zowel tijdens de transferperiode als wanneer je voorspellingen wilt doen.