Deel je passie voor voetbal

LEEF VOLLEDIG JE PASSIE VOOR VOETBAL EN WORDT EEN WEBFOOT-CORRESPONDENT

Je hoeft niet naar de grote nationale stadions te gaan om gepassioneerd te zijn door voetbal. Elke week lopen duizenden van jullie rond het voetbalveld van de lagere divisies en deze amateurclubs waarvan de harten kloppen op het ritme van de voetbal.

Vandaag nodigt Webfoot.be je uit om deze passie met zoveel mogelijk mensen te delen door correspondent te worden voor Webfoot.be. Zo kunnen we onze gedeelde passie voor Belgisch en buitenlands voetbal tot leven te brengen.

Word lid van de Webfoot-community

Wie kan correspondent worden?

Iedereen is welkom. Ben je gepassioneerd door voetbal en ga je naar wedstrijden in België, Europa of de rest van de wereld? Wil je ze tot leven brengen voor de hele Webfoot gemeenschap? U heeft de kaarten in handen om correspondent te worden.

Hoe word ik correspondent?

Bij Webfoot.be is er geen verplichting. Je hebt een wedstrijd beleeft en een hoogtepunt duwt je om de pen (of in ieder geval het keyboard) op te pakken, het is perfect! Wil je week na week het leven van je favoriete team leiden? Het is perfect ! Met Webfoot heb je het recht om voetbal te ervaren zoals je wilt.

Waarom zou ik correspondent worden?

Door Webfoot te creëren, wilden we zoveel mogelijk informatie beschikbaar maken over voetbal, Belgisch en buitenlands. Om deze gemeenschappelijke passie volledig op de web te laten leven, hebben we je nodig om mee te delen. Dit kan op veel manieren. Allereerst moet je ons vertellen over een wedstrijd die je heeft beleefd. U kunt dan de informatie met ons delen over een speler, een team, een nieuwe regel ...

Hoe worden je artikelen gepubliceerd?

Alles bij Webfoot.be gaat met pure gezelligheid en denkvermogen van de sport. Om overloop te voorkomen, vragen we onze correspondenten een redactionele module te gebruiken. Het artikel wordt vervolgens doorgestuurd naar onze leescommissie, die controleert of niets in strijd is met de Belgische wet en het respect tussen bezoekers van webfoot.be. Het artikel wordt dan gepubliceerd op de pagina's van Webfoot.be.

U wilt correspondent worden bij Webfoot.be en uw passie voor voetbal delen. Aarzel niet en volg onderstaande drie stappen:

  1. Schrijf je in op Webfoot.be.
  2. Geef via het contactformulier aan dat je correspondent wilt worden bij Webfoot.be
  3. Zodra we de bevestigingsmail hebben ontvangen, kunt u ons uw teksten op hetzelfde e-mailadres sturen