Webfoot.be - De Belgische en buitenlandse voetbalencyclopedie

Webfoot, de participatieve voetbalencyclopedie waarvan jij de titulaire speler bent

Webfoot l'encyclopédie du foot

Door Webfoot te creëren, wilden we u een platform aanbieden waarmee u niet alleen een maximum aan informatie over voetbal, Belgisch en buitenlands kunt vinden, maar ook uw kennis over deze zeer populaire sport kunt delen. Daarom wil Webfoot een participatieve encyclopedie zijn.

Met andere woorden, Webfoot geeft voetbalfans de mogelijkheid om verklarende en informatieve pagina's te schrijven over hun favoriete clubs, spelers, staven en andere competities.

Webfoot.be is 1.800 voetbalclubs

Het Belgische en buitenlandse voetbal, zowel professioneel als amateur, is georganiseerd rond clubs waar spelers elke week hun beroep of hun passie, of beide, kunnen uitoefenen. We hebben in je voetbalencyclopedie meer dan 1.800 clubs gegroepeerd, alle niveaus gecombineerd.

Webfoot.be bestaat uit 70.000 teams

Al deze clubs zijn zelf verdeeld in verschillende teams die wedstrijden spelen in verschillende divisies. Het was belangrijk voor ons om deze ploegen in de schijnwerpers te zetten door minder bekende spelers uit het Belgische en buitenlandse voetbal in uw voetbalencyclopedie te laten verschijnen.

Webfoot.be betekent 425.000 spelers

We doen ons best om u verklarende pagina’s te verstrekken voor elke voetballer die in uw voetbalencyclopedie voorkomt. Hier, wat betreft teams en clubs, heb je een rol te spelen door correspondent te worden voor Webfoot en door informatiebladen te schrijven.

Webfoot.be is 7.000 scheidsrechters

Vaak vergeten spelers in de wereld van amateur- en professioneel voetbal, scheidsrechters staan ​​garant voor het goed verlopen van voetbalwedstrijden. Ben je een scheidsrechter of ken je een arbiter bijzonder goed? Vervolgens kunt u zijn informatieblad op de voetbalencyclopedie schrijven.

Webfoot SRL
Gemaakt in 2017 met als doel voetbal te promoten.