Deel onze voorspellingen voor een betere visie op voetbal

Webfoot, partner van Pronostics.be, vergroot je plezier in het Belgische en buitenlandse voetbal

We hebben allemaal dezelfde reflex bij het naderen van een voetbalwedstrijd die ons na aan het hart ligt: ​​we proberen het voorspellingsspel te spelen. Door de betrokken krachten te vergelijken, proberen we te bepalen wie de winnaar van de competitie zal zijn. En als je je gedachten deelde?

Natuurlijk zal er altijd het 'supporter' effect zijn en zelfs als je weet dat je voetbalteam geen kans heeft, wil je altijd denken dat voetbal integendeel een sport blijft waarbij elf mannen tegen elf andere mannen spelen, ongeacht welke krachten erbij betrokken zijn. Het zorgt er ook voor dat je meer van het ene team houdt dan van het andere.

Het voetbalvoorspellingsspel

Voetbalfans, felle supporters of af en toe toeschouwers van grote internationale voetbalcompetities, we hebben allemaal onze mening over de uitkomst van een wedstrijd. We denken dat we weten wie deze of die confrontatie gaat winnen, omdat deze indruk zowel op de analyse van statistieken dan op intuïtie kan worden gebaseerd. Dit wordt prognose genoemd en het is vaak een manier om naar een voetbalwedstrijd te kijken.

Deel uw voetbalvoorspellingen

Om een samenhangende prognose te kunnen vaststellen, is het ook belangrijk dat zoveel mogelijk voetbalfans hun mening geven over verschillende wedstrijden. Hierdoor kunnen anderen beter inschatten of hun eigen intuïties mogelijk zijn of niet. Beiden kunnen dan hun standpunt heroverwegen of juist luid en duidelijk te bevestigen. Sterker nog, dankzij een website als pronostics.be kun je zelfs enkele voorspellingen "officieel maken" en zoveel mogelijk mensen helpen een mening te vormen.