Voetbalcompetities over de hele wereld

Er zijn maar weinig sporten die zoveel mensen over de hele wereld opwinden als voetbal. Gespeeld op alle continenten zorgt het voor spannende voetbalwedstrijden en competities. Van​ 28 juli 2023 t/m 26 mei 2024 plaats in de Jupiler Pro League.

(her) Ontdek voetbal van hier en elders

Wil je een wedstrijd volgen vanaf de andere kant van de aarde of die plaatsvindt aan het einde van je straat? Op webfoot.be is het mogelijk met een paar muisklikken. Ben je een fan van ene of andere speler? Nogmaals, webfoot.be stelt je in staat om de competities waarin hij speelt te volgen, of het nu een specifiek voetbalteam is of een kampioenschap dat verschillende landen in de schijnwerpers zet. Vind hieronder vijf knoppen zoals zoveel continenten waar er voetbal gespeeld wordt. Er wordt ook wedstrijden die elk weekend veel supporters bij elkaar brengen georganiseerd. Klik op het continent dat u interesseert en laat u leiden door de verschillende landen om het kampioenschap te vinden dat uw aandacht vasthoudt.

Voetbal op streaming

Je hebt de voetbalcompetitie gevonden die je wilt meeleven. Dankzij onze samenwerking met tal van voetbal gerelateerde applicaties, updaten we regelmatig de resultaten van de verschillende voetbalteams. Bepaalde voetbalwedstrijden worden ook op internet uitgezonden. Webfoot.be biedt u gemakkelijk te gebruiken links om gratis en vrijblijvend aan deze uitzendingen deel te nemen. Met een paar klikken kun je je favoriete voetballers zien evolueren en kun je blij zijn met hun prestaties alsof je in het stadion bent.

Deel je passie voor voetbal

Zoals alle enthousiastelingen, wil je je passie voor voetbal delen. En met Webfoot.be is niets eenvoudiger. Inderdaad, of het nu is om een speler in de schijnwerpers te zetten (van de internationale ster tot je beste vriend die in een lokaal team speelt), je kunt een Webfoot-correspondent worden. Idem als je een wedstrijd of een brandend nieuws wilt vertellen over de voetbalwereld. Met een paar klikken verzendt u uw artikelen naar ons en wij publiceren het zodat de webfoot-gemeenschap van uw liefde voor voetbal kan profiteren.