Coaches en staven van voetbalteams, in binnen en buitenland

Te vaak praten we alleen over coaches als een team niet aan de verwachte resultaten voldoet. Ze zijn echter een belangrijke schakel in de keten die een team succesvol maakt. En we hebben het niet alleen over de coaches en staven van de grote nationale teams, maar ook over degenen die werken voor het succes van een team, ongeacht hun positie, nationaal, regionaal of lokaal.

Bent u op zoek naar een specifieke coach of staf?

Onze zoekmachine helpt u bij het vinden van de coach of staf van een team. Er zijn tal van mogelijkheden voor u beschikbaar.

  • Tik de naam van de trainer in de zoekmachine. Als het al op onze site is ingevoegd, vindt u het betreffende bestand. Als dit niet het geval is en u wenst deel te nemen aan de verrijking van onze encyclopedie van het Belgische en buitenlandse voetbal, aarzel dan niet om onderstaande instructies te volgen.
  • Typ de naam van de club waartoe de coach of medewerker behoort in de zoekmachine. U kunt dan het team kiezen dat u interesseert en zowel de coach als alle medewerkers ontdekken. Nogmaals, als u de verstrekte informatie onvolledig vindt, aarzel dan niet om Webfoot correspondent te worden door de onderstaande instructies te volgen.

  • Tik de naam van een medewerker rechtstreeks in de zoekmachine.

Neem deel aan de ontwikkeling van een voetbalencyclopedie

Als voetballiefhebber volg je zeker de coaches en staf ijveriger zodat je je passie volledig kunt beleven. U bent dan het goede lid dat deelneemt aan het succes van ons Webfoot.be-project: de grootste encyclopedie creëren over Belgisch en buitenlands voetbal, professioneel en amateur. Indien u dat wenst, kunt u profielen van coaches en personeelsleden aanmaken, die we vervolgens op de website zullen plaatsen. Om dit te doen, gaat u gewoon naar de pagina gewijd aan Webfoot correspondent. Daar vind je alle informatie die nodig is om jouw passie voor voetbal met ons te delen, maar ook om de betrokkenheid van zo'n coach of zo'n gepassioneerd voetballer van een staf te onderstrepen.