Hoe u zich kunt losmaken van de Belgische voetbalbond ?

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Hoe u zich kunt losmaken van de Belgische voetbalbond
How to disaffiliate from the Belgian football union, change clubs

Ondanks de Covid-19, de Belgisch voetbal stopt niet. Dit is voor veel spelers een kans om hun administratieve procedures uit te voeren bij de Belgische voetbalbond. Het is tijd voor disaffiliaties, essentiële procedures om van club te veranderen

webfoot.be krijgt tal van verzoeken om informatie over dit onderwerp voor het einde van het seizoen 2019-2020. Dit is een kans om met behulp van dit artikel de zoektocht naar de acteurs van onze kampioenschappen te vergemakkelijken

Hier is het artikel "Hoe u zich in 2021 uit een voetbalclub in België verwijdert?" voor het voetbalseizoen 2020-2021. Enkele updates.

Ontheffing van de speler

Hoe u zich kunt ontheffen van de Belgische voetbalbond

Wil je je voetbalclub verlaten? Hier is de internetlink van officieel ontslagformulier online de Belgische vakbond

Om dit te doen, is hier de lijst met wat u nodig heeft:

  • een identiteitskaart
  • een kaartlezer
  • een mobiel nummer

Uw eID-pincode is niet nodig.

Waarschuwing: gebruik bij voorkeur Google Chrome of Mozilla Firefox als internetbrowser. Microsoft Edge ondersteunt het digitale proces niet.

Digitaal versus papier

  1. Het is gemakkelijker.
  2. Opzegging wordt per seconde verwerkt.
  3. Je oude club wordt automatisch geïnformeerd.
  4. Het is helemaal gratis.

Je hoeft dus niet langer een papieren versie aangetekend naar je voetbalclub en VV of KBVB te sturen.

Procedure datum Belangrijk! Opzeggen is alleen mogelijk tot en met 30 april 2020 om middernacht. Je bent echter nog tot het einde van het seizoen gekwalificeerd. Wil je na april 2020 nog van voetbalclub veranderen, dan heb je de toestemming van je huidige club nodig.

De procedure in video

Officiële video van KBVB (Belgische voetbalbond). Informatie over ontslag bij decreet.

Test van de eerste stap

"Ondergetekende dient hierbij zijn persoonlijk ontslag in bij zijn club en KBVB door toepassing van artikel B522 van de federale regelgeving. Dit ontslag is pas geldig na het volgen van de volledige digitale procedure en zal niet zijn zoals geregistreerd en meegedeeld aan de club. vanaf de maand april. Ondergetekende is zich ervan bewust dat voornoemd ontslag pas ingaat op 1 juli daaropvolgend. Voor een aangesloten lid van een Franstalige of Duitstalige club (VV) kan er een opleidingsvergoeding verschuldigd zijn op heraansluiting na ontslag, Meer info over art. A523 "" Stap 1: Identificatie van het lid "Link eID

Thema's :belgischevoetbalbond