Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/webfoot.be/httpdocs/app/frontend/controller/news.php on line 225

Warning: session_write_close(): write failed: No space left on device (28) in /var/www/vhosts/webfoot.be/httpdocs/lib/magepattern/component/http/session.php on line 63

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in /var/www/vhosts/webfoot.be/httpdocs/lib/magepattern/component/http/session.php on line 63
Hoe zich in 2021 uit een voetbalclub in België terugtrekken?

Hoe zich in 2021 uit een voetbalclub in België terugtrekken?

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
stuur uw ontslag naar de KBVB
Stuur zijn ontslag naar KBVB, verlaat zijn voetbalclub in België

Hoe zich in 2021 uit de Belgische voetbalbond terugtrekken? Hoe u uw ontslag naar KBVB stuurt ? Het antwoord op deze pagina

Ondanks de Covid-19, het Coronavirus, de Belgisch voetbal stop niet! Van 1 april tot 30 april 2021 om middernacht is het voor veel spelers het gekozen moment van het einde van het voetbalseizoen 2020-2021 om van club te wisselen, om hun club officieel te verlaten, legaal, voor nieuwe horizonten. Belgische voetballers die willen worden overgeplaatst, zullen daarom de administratieve procedures moeten uitvoeren op de Belgische voetbalbond. Het is tijd voor online disaffiliaties, essentiële procedures voor een officiële overdracht.

In deze periode, vooral deze maand april, krijgt de Belgische voetbalsite webfoot.be veel verzoeken om informatie over dit onderwerp. Dit is een kans om met behulp van dit artikel de zoektocht naar de acteurs van onze kampioenschappen te vergemakkelijken

Ontheffing van de speler

Hoe uit de Belgische voetbalbond te treden in 2021?

Wil je je voetbalclub verlaten? Heb je besloten om van team te wisselen voor volgend seizoen? Hier is de internetlink van officieel 2020-2021 ontslagformulier online de Belgische vakbond. Om uw ontslagverzoek in te dienen bij uw huidige club. Aangetekende post niet nodig of naar uw clubkantoor, de digitale oplossing is hier!

Om dit administratieve proces uit te voeren, is hier de lijst met wat u nodig heeft:

  • een identiteitskaart of een kinder-ID
  • een kaartlezer
  • een mobiel nummer van de speler of de ouder

Uw eID-pincode is niet nodig.

Waarschuwing: gebruik bij voorkeur Google Chrome of Mozilla Firefox als internetbrowser. Microsoft Edge ondersteunt het digitale proces niet.

Digitaal versus papier

  1. Het is gemakkelijker.
  2. Opzegging wordt per seconde verwerkt.
  3. Je oude club wordt automatisch geïnformeerd.
  4. Het is helemaal gratis.

Je hoeft dus niet langer een papieren versie aangetekend naar je voetbalclub en Voetbal Vlaanderen/KBVB te sturen.

Procedure datum Belangrijk! Opzeggen is alleen mogelijk tot en met 30 april 2021 om middernacht. Je bent echter nog tot het einde van het seizoen gekwalificeerd. Wil je na april 2021 nog van voetbalclub veranderen, dan heb je de toestemming van je huidige club nodig.

De procedure in video

Officiële video van KBVB (Belgische voetbalbond). Informatie over ontslag bij decreet.

Test van de eerste stap

"Ondergetekende dient hierbij zijn persoonlijk ontslag in bij zijn club en KBVB door toepassing van artikel B522 van de federale regelgeving. Dit ontslag is pas geldig na het volgen van de volledige digitale procedure en zal niet zijn zoals geregistreerd en meegedeeld aan de club. vanaf de maand april. Ondergetekende is zich ervan bewust dat voornoemd ontslag pas ingaat op 1 juli daaropvolgend. Voor een aangesloten lid van een Franstalige of Duitstalige club (Voetbal Vlaanderen) kan er een opleidingsvergoeding verschuldigd zijn op heraansluiting na ontslag, Meer info over art. A523 "" Stap 1: Identificatie van het lid "Link eID

KBVB -contactadres

Als u geen elektronische ID-kaartlezer heeft, of als u niet vertrouwd bent met computers, kunt u altijd de post gebruiken, een aangetekende post naar uw huidige club en naar de federatie sturen door uw naam, uw geboortedatum en de club die u wenst te verlaten. Houd er in dit geval echter rekening mee dat de verwerking langzamer zal verlopen als gevolg van de geldende regels voor telewerken.

Koninklijke Belgische Voetbalbond

Houba de Strooperlaan 145

1020 Brussel

+32.2.477.12.11

Thema's :belgischevoetbalbond


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0