Standard-Genk die de finale van de Beker van België 2021 zal winnen ?

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Standard-Genk die de finale van de Beker van België gaat winnen
Croky Cup 2021 Finale wedstrijd Standard-Genk

Match de laatste Standard Genk plaats uw weddenschappen, uw voorspellingen volgens de Genkse bookmakers met een klein voordeel

Finale Beker van België 2021

Aanstaande zondagavond 25 april 2021 om 20.45 uur is het voetbalavond! Het is tijd om de Belgische beker finale Standard Genk live vanaf het gazon van het Koning Boudewijnstadion.

Wie volgt Antwerp FC op als winnaar van de Croky Cup 2021? Wie wint deze derde Bekerfinale tussen Genk en de standaard?

Of bekijk de laatste live streaming

Voor veel supporters en internetgebruikers is de belangrijkste vraag: Waar kun je de finale van de Beker van België 2021 live streamen zonder via een tv-kanaal als RTL Sport HD te hoeven gaan? Het antwoord om de wedstrijd te bekijken is te vinden op deze link: live videostreaming

Finale Croky Cup 2021

De standaardcursus

Om bij de laatste fase van de competitie 2020-2021 te komen, de Standard de Liège, werd niet gespaard door gemakkelijke trekkingen. De Luikse bevolking moest vallen vermijden zoals die tegen RFC Seraing, KV Kortrijk, FC Brugge en KAS Eupen (0-1), met maar liefst drie uitgespeelde wedstrijden.

De KRC Genk-route

Om de laatste fase te bereiken, de Racing Club Genk, van hun kant, verdreven Thes sport Tessenderlo (Amateur Division 1), Sint-Truiden, Mechelen en, grootste brok in de halve finale, Sporting Anderlecht, met een prestigieuze overwinning op de weg naar het Parc Astrid (1 -2).

De mening van Philippe Albert

Volgens Philippe Albert, de adviseur van het Belgische voetbalprogramma, "La Tribune", bekend bij de supporters van de Rode Duivels, zowel voor zijn carrière in het Belgische nationale team als voor zijn carrière in een club. HIJ is onvermurwbaar: "Standard wint de Beker van België!" Rouches zal de trofee in de wacht slepen

"In de 34e en laatste reguliere fase van de Jupiler Pro League 2020-2021 zagen we de Limburgers aan het einde van de wedstrijd weer verzwakken. Ze zien er moe uit, terwijl Standard Hij het goed doet vorm en fysiek zeer goed. Als de Reds erin slagen Racing de Genk tijdens het eerste speeluur in bedwang te houden, moeten ze het verschil maken voor het laatste fluitsignaal ... "

Toewijzing van Europese plaatsen

Croky Cup, welke invloed moet Standard of Genk winnen?

Welke gevolgen heeft het voor de toewijzing van 5 Europese tickets in geval van overwinning voor Standard de Liège of KRC Genk? Het resultaat van de Croky Cup-finale 2021 zal een directe impact hebben op de verdeling van Europese plaatsen en daarmee op de ranglijst van de play-offs van de Jupiler Pro League 2021. Hier zijn de twee mogelijke scenario's:

De winnende standaard

Scenario nummer 1: Standard de Liège wint zijn 9e Beker van België en eindigt als eerste in playoffs 2. In dit geval zou de barrage tussen de 4e in playoff 1 en de winnaar van playoffs 2 niet worden gespeeld. De inwoners van Luik zouden naar de Europa League gaan, de 3e en 4e geklasseerd in de play-offs 1 zouden zich kwalificeren voor de Europa League-conferentie van de UEFA, de C4.

Scenario nummer 2: als Standard de Croky Cup wint en de play-offs 2 niet wint. In dit geval, en alleen in dit geval, wordt de play-off tussen de 4e van PO1 en de winnaar van PO2 gespeeld om de laatste kwalificatieplaats voor de Europa League-conferentie te spelen.

Genk wint de Beker van België

Scenario nummer 1: Racing Club Genk won zijn 5e Beker van België en eindigde op een van de eerste twee plaatsen in het klassement van de play-offs 1. De playoffs 1 wedstrijd voor Europa zou niet worden gespeeld. Genk zou dan gekwalificeerd zijn voor de Champions League, terwijl het ticket voor de Europa League, de C3, naar de 3e plaats zou gaan in het PO1-klassement en de laatste twee tickets voor de Conference League met de club op de 4e plaats in de play-offs 1 en voor de clubwinnaar van play-offs 2.

Scenario nummer 2: KRC Genk wint de Croky Cup en wordt 3e of 4e in PO 1. In dit geval zou de play-off voor Europa evenmin worden betwist. De Limburgers zouden naar de Europa League gaan, de andere twee tickets voor de Conference League worden uitgereikt aan de 4e van de POI's en de winnaar van de POII playoffs.

Thema's :bekervanbelgie, standard, genk