Rosenborg BK Eerste Ploeg vs PSV Eindhoven Eerste Ploeg UEFA Europa League

UEFA Europa League 2019-2020

Rosenborg BK PSV Eindhoven live spel

naar het spel kijken Rosenborg BK PSV Eindhoven UEFA Europa League streamen of live op webfoot.be, bekijk de samenvatting, de teamsamenstelling en de quoteringsvergelijking van de voetbalwedstrijd van de Zaterdag 13 juli 2024 à 8h32

Webfoot Wedstrijdinformatie Rosenborg BK PSV Eindhoven

De wedstrijd live bekijken Rosenborg BK PSV Eindhoven ? De oplossing via de link van deze webpagina voor betaald voetbal. Voor amateurvoetbal afhankelijk van de wedstrijd.

Waar kan ik wedstrijdkansen zien Rosenborg BK bookmakers? Op de tabel met kansvergelijking van sites voor sportweddenschappen op deze webpagina.

Wat is de samenstelling van de twee teams? Elke teamsamenstelling is ongeveer een uur voor aanvang van de wedstrijd zichtbaar op deze webpagina.

Wat is het resultaat van de wedstrijd Rosenborg BK PSV Eindhoven ? De score van de wedstrijd wordt live op deze webpagina weergegeven op basis van het belang van de competitie.

Welke speler heeft deelgenomen aan de Rosenborg BK PSV Eindhoven-wedstrijd? Wat zijn de namen van de scorers die op het wedstrijdformulier staan? Wat zijn de namen van de spelers die in deze confrontatie hebben gespeeld?

Wedstrijdstatistieken Rosenborg BK PSV Eindhoven

Hoeveel schoten op doel in deze wedstrijd? Het aantal schoten op live bereikt doel stelt u in staat om op elk moment het exacte aantal te kennen.

Hoeveel schoten op doel werden gemist? Het aantal gemiste schoten live, toont op elk moment het exacte aantal gemiste schoten.

Totaal aantal live-opnamen.

Hoeveel geblokkeerde schoten? Het aantal schoten op doel dat live is geblokkeerd, stelt u in staat om op elk moment het exacte aantal gestopte pogingen te kennen.

Hoeveel fouten? Het totale aantal overtredingen live, laat zien of een team agressiever is dan een ander.

Hoeveel hoekschoppen? Het totale aantal live hoekschoppen wordt weergegeven als het ene team meer domineert dan het andere.

Hoeveel buitenspel? Met het totale aantal live buitenspel weet je op elk moment het exacte aantal buitenspel.

Hoeveel in % live balbezit

Hoeveel gele kaarten? Het totale aantal gele kaarten live, stelt u in staat om op elk moment het exacte aantal gele kaarten te kennen.

Hoeveel kaarten Live rode kaarten

Toestand van de wedstrijd — 

Zaterdag 13 juli 2024 — 8h32