Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/webfoot.be/httpdocs/app/frontend/controller/news.php on line 225

Warning: session_write_close(): write failed: No space left on device (28) in /var/www/vhosts/webfoot.be/httpdocs/lib/magepattern/component/http/session.php on line 63

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in /var/www/vhosts/webfoot.be/httpdocs/lib/magepattern/component/http/session.php on line 63
Roberto Martinez heeft zijn selectie van Rode Duivels voor Euro 2020 onthuld

Roberto Martinez heeft zijn selectie van Rode Duivels voor Euro 2020 onthuld

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Martinez maakte zijn selectie voor Euro 2020
Hier is de selectie van het Belgische team voor het EURO 2020-voetbal

Martinez heeft zijn keuze gemaakt, maar jij, met wie zou je mee hebben genomen voor Euro 2020?

Een maand voor de start van de wedstrijd was het tijd voor Roberto Martinez om zijn selectie voor de Euro 2020.

Het werk van de bondscoach moest gemakkelijker worden gemaakt aangezien de Europese autoriteiten besloten dat de delegaties 26 spelers mee mochten nemen in plaats van de 24 die aanvankelijk waren gepland. Omdat de kwaliteit van de Belgische spelers echter zo belangrijk is, zal de selectie zoals aangekondigd op maandag 17 mei sommigen ontevreden, teleurgesteld en, waarom niet, verrast maken.

Een lijst met reservisten, voor het geval dat

Het eerste verrassende is dat Roberto Martinez niet van plan is verrast te worden. Terwijl de pandemie nog steeds een aantal spelers over de hele wereld treft en de terugkeer op het veld tot verschillende blessures heeft geleid, heeft de bondscoach besloten een lijst met reservisten samen te stellen om enkele mogelijke afvallers onder ogen te zien.

De lijst met gelukkigen

Voorafgaand aan enige vorm van analyse, is hier de lijst van de gekozen gelukkigen en van degenen die, zonder iemand enig kwaad te wensen, ook hopen te kunnen deelnemen aan de Rode Duivels groep.

Met betrekking tot de bewakers:

Thibaut Courtois (Real Madrid), Simon Mignolet (Club Brugge) en Matz Sels (Straatsburg)

Met betrekking tot de verdedigers:

Dedryck Boyata (Hertha Berlin), Jason Denayer (Olympique Lyon), Jan Vertonghen (Benfica), Toby Alderweireld (Tottenham) en Thomas Vermaelen (Vissel Kobe)

Wat betreft de middenvelders:

Axel Witsel (Borussia Dortmund), Youri Tielemans (Leicester City), Leander Dendoncker (Wolverhampton), Kevin De Bruyne (Manchester City), Hans Vanaken (Club Brugge), Dennis Praet (Leicester City), Thomas Meunier (Borussia Dortmund), Yannick Carrasco (Atlético Madrid), Thorgan Hazard (Borussia Dortmund), Timothy Castagne (Leicester City) en Nacer Chadli (Istanbul Basaksehir)

Met betrekking tot de aanvallers:

Eden Hazard (Real Madrid), Romelu Lukaku (Inter), Michy Batshuayi (Crystal Palace), Christian Benteke (Crystal Palace), Dries Mertens (Napels), Jérémy Doku (Rennes) en Leandro Trossard (Brighton)

En de beroemde reservisten om gewonden of zieken te dwarsbomen ...

Thomas Kaminski, Alexis Saelemaekers, Albert Sambi Lokonga, Bryan Heynen, Thomas Foket, Adnan Januzaj, Brandon Mechele, Jordan Lukaku, Zinho Vanheusden, Yari Verschaeren en Charles De Ketelaere.

De afwezigheid van Koen Casteels

Onder de grote verrassingen, de afwezigheid van Koen Casteels. Helaas zal de geblesseerde speler in Wolfsburg geopereerd moeten worden en is hij duidelijk niet beschikbaar voor wedstrijden van dit niveau. Als iemand had gedacht dat Marouane Fellaini zou terugkeren, kreeg de oud-Standard-speler niet eens een ticket voor de reservelijst. De gegeven reden is dat Fellaini drie jaar weg is van de groep en dat hij daardoor niet kan voldoen aan de verwachtingen van Roberto Martinez.

Weinig verdedigers

Roberto Martinez rechtvaardigde ook het feit dat hij enerzijds slechts vijf verdedigers in zijn selectie had genomen omdat de Belgen aanvallend willen zijn, maar vooral omdat de spelers hun veelzijdigheid al hebben aangetoond en dat sommigen middenvelders zouden desnoods de verdediging kunnen versterken. De manager onderstreepte daarmee het vermogen van een Chadli om het werk te doen, net als Dendoncker.

Neem uw agenda en versterk uw internetverbinding

Eén ding is zeker: Euro 2020 zal Belgische fans zeker prikkelen. Je geluk? Alle wedstrijden die u interesseren direct op uw computerscherm kunnen bekijken, met een 'simpele' internetverbinding (ontdek hier hoe u de wedstrijden waar u gepassioneerd over bent gratis en live kunt bekijken met een eenvoudige internetverbinding).

Thema's :rodeduivels, euro2020


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0