De vier Belgische clubs blijven nek aan nek in de Jupiler Pro League Play-offs 2

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Play off 2 2021, la kans de jouer le dernier ticket voor l'Europe sera
Oostende, Standard, Mechelen en La Gantoise zijn nog steeds in de race om de Pro League Playoffs 2 te winnen

Play off 2 2021, de kans om het laatste ticket naar Europa te spelen wordt fel bestreden

Zoals je zou verwachten, na twee dagen "mini league", de play-offs 2 seizoen 2021 worden fel bestreden. Wie wint zijn plaats in de wedstrijd om de Europa Cup, de Europa League? De ranglijst van de vier Belgische teams in PO2-voetbal laat zien dat deze finalefase-competitie hard gespeeld wordt. De spanning blijft.

Update over de classificatie van Play-offs 2

Oostende huidige leider, eerste in het klassement met 30 punten, heeft slechts vier punten voorsprong op de 4e en laatste in deze lijst met posities, La Gantoise 26 punten op de klok, en twee kleine punten op de tweede en ten derde, de Standard staat Mechelen zij aan zij met beide 28 punten. Er staan ​​nog 12 punten op het spel voor de laatste vier wedstrijden, dus alles is mogelijk in deze play-offs van het Belgische voetbal.

Wat is het standaardschema voor deze laatste 4 playoff 2-wedstrijden?

Standard Mechelen Standard duels

De volgende twee wedstrijden van Standard de Liège beginnen thuis met Standard Mechelen, donderdag 13 mei 2021 om 16.00 uur, speeldag drie van PO2, dan opnieuw tegen de Mechelaar, uit, Mechelen Standard, zondag 16 mei 2021 om 16.00 uur, PO2 dag vier bijeenkomst. De twee clubs staan ​​momenteel op dezelfde positie met hetzelfde aantal punten, 28 punten. Het is voor hem de kans om het verschil te maken voor zijn twee directe concurrenten, om de hole te maken.

Standard de laatste twee games

De vijfde dag van PO2 op woensdag 19 mei 2021 om 16.00 uur begint voor de inwoners van Luik met een moeilijke reis naar La Gantoise en eindigt met een zesde en laatste dag op zaterdag 22 mei om 20.00 uur om thuis, voordeel niet onbelangrijk, bij het welkom van de huidige leider, Oostende, zeer belangrijke ontmoeting of zal waarschijnlijk worden gespeeld op de plaats van winnaar van deze Playoffs 2 versie 2021.

De Play-offs van 2021 in streaming

Of bekijk de live-wedstrijden van de Play offs 2021 zonder te betalen? De truc, de link webfoot.be

Op computer, tablet, smartphone of mobiel? Welk medium je ook gebruikt, Bwin.be biedt je play-offs 1 en play-offs 2 voetbalwedstrijden live in streaming aan zonder ook maar een cent uit te geven. Om dit te doen, hoeft u zich alleen maar registreer u op Bwin België om de streaming te bekijken en zet uw spelersaccount positief (10 cent is genoeg!).

Wat is het programma van Oostende voor deze laatste 4 playoff 2 wedstrijden?

De duels Oostende La Gantoise Ostende

De volgende twee wedstrijden van de Oostende beginnen met een trip naar La Gantoise, donderdag 13 mei 2021 om 13.30 uur, speeldag drie van de PO2, dan opnieuw tegen Gent, thuis, zondag 16 mei 2021. om 13.30 uur, vergadering van de vierde dag van PO2. Momenteel scheiden vier punten de twee formaties.

Oostende laatste rechte lijn

Voor de mannen van de Belgische kust zullen de laatste twee wedstrijden best moeilijk worden. Op de vijfde speeldag van play-offs 2 op woensdag 19 mei 2021 om 18.30 uur ontvangt de Oostende thuis FC Mechelen, een club die ze net scherp heeft verslagen met een score van 5-3. Om deze minivoetbalcompetitie af te sluiten met een zesde en laatste dag, zaterdag 22 mei om 20.00 uur zoals vermeld in dit artikel hierboven, de belangrijkste wedstrijd van het Jupiler Pro League-seizoen voor deze twee Belgische voetbalclubs clubs.

Playoffs schema 2

Dag 3 play-offs 2

Donderdag 13 mei 2021 om 13.30 uur, La Gantoise-Oostende en Standard Mechelen om 16.00 uur

Dag 4 play-offs 2

Zondag 16 mei 2021 om 13.30 uur, Oostende-La Gantoise en Mechelen-Standaard om 16.00 uur

Dag 5 play-offs 2

Woensdag 19 mei 2021 om 18.30 uur, Oostende-Mechelen en La Gantoise-Standard om 21.00 uur

Dag 6 play-offs 2

In de slotwedstrijden van play-offs 2, de twee wedstrijden op zaterdag 22 mei 2021 om 21.00 uur: Mechelen-La Gantoise, Standard-Oostende

Thema's :playoffs, standard, oostende, mechelen