Europa League: Slavia Prague-Arsenal moet scoren zonder een doelpunt tegen te krijgen om zich te kwalificeren

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Slavia Prague-Arsenal Europa League
Slavia Prague-Arsenal, de Engelsen in slechte staat voor het spelen van donderdagavond

Na een 1-1-split thuis in de heenwedstrijd hebben de Gunners geen keus: we moeten deze donderdag absoluut winnen in Praag.

Engelse clubs in de Europa League

Voor Manchester United waar Granada wordt gehost, de deuren van de halve finales van de Europa League, lijken al open, in tegenstelling tot het andere Engelse team, Arsenal de aanval, de meest productieve in de competitie met 27 goals, kon niet beter doen dan een magere remise in de heenwedstrijd tegen Slavia 1-1

Slavia Arsenal

Voor manager Gunners, de Spanjaard Mikel Artera, kan het niet mogelijk zijn om zo onhandig te zijn als in de heenwedstrijd. Het wiel van de kwartfinales van de Europa League moet en zal in het voordeel van de Engelse spelers draaien, ondanks de bevestigde afwezigheden van leider Martin Odegaard (ziek), David Luiz en Kieran Tierney, geblesseerd en Pierre-Emerick Aubameyang (geblesseerd) onzeker. Een club als Arsenal kan het zich niet veroorloven om niet in aanmerking te komen voor een Europese plek. Momenteel, op de 9e plaats in de Premier League, negen punten achter op de vijfde Chelsea, is de enige mogelijke route om door te gaan naar de halve finale van C3.

Slavia Praag is ondertussen in uitstekende vorm en blijft op een zeer goede streak in de Tsjechische competitie, het is ongeslagen in 26 dagen. Hij zal het moeten stellen zonder Ondrej Kudela, die tien wedstrijden geschorst is door de UEFA.

Manchester Granada

Voor Manchester United, 2-0 winnaars in Granada in de heenwedstrijd, is het een heel andere situatie voor Arsenal. Logischerwijs zouden de teamgenoten van Paul Pogba zich moeten kwalificeren zonder hun talenten te zwaar te belasten. De Rode Duivels hebben net zeven doelpunten gescoord in drie wedstrijden. Het aanvallende trio Rashford-Fernandes-Cavani treedt op.

AS Rome Ajax

Voor het Ajax is c 'niet onmogelijk maar om de AS Rome te verslaan, op thuis is het niet eenvoudig dat ze dit seizoen thuis niet vaak soeverein is, niet de Serie A.

Villarreal Dinamo Zagreb

De quarterback, Villarreal Dinamo Zagreb lijkt op papier niet de meest aantrekkelijke, na het winnen van de heenwedstrijd tegen Dinamo Zagreb met een klein doelpunt voor 0-1, moeten de Spanjaarden zich kwalificeren.

Thema's :europaleague, arsenal, manchesterunited