Leicester geeft Thorgan Hazard lieve ogen

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Leicester geeft Thorgan Hazard lieve ogen
Leicester zou graag zien dat Thorgan Hazard zich bij hun gelederen voegt ...

Alle waarnemers zijn het erover eens dat de uitvoering van Thorgan Hazard bij Borussia Dortmund voldoen niet aan wat de Rode Duivels. Dit belet echter niet dat clubs van het eerste niveau geïnteresseerd zijn in het kleine broertje van Eden Hazard

Leicester plaatst hun knikkers voor de volgende transferperiode

Het is duidelijk dat de herhaalde blessures van Thorgan Hazard en de relatief zwakke speeltijd tijdens het huidige seizoen slagen er niet in om de leiders van Leicester te koelen. De Foxes zouden inderdaad heel goed zien dat de Belg zich bij hun aanval aansluit om hun positie in de Engelse competitie te verbeteren.

Een vierde Rode Duivel voor Leicester

We moeten geloven dat de leiders van Leceister nooit een wedstrijd missen van Rode Duivels aangezien dit met Thorgan Hazard wees de vierde speler van ons nationale team die zich bij het Engelse team voegt. We vinden inderdaad Tielemans, Castagne en Praet in het personeelsbestand. Iets om de speler te verleiden die het altijd op prijs heeft gesteld een gemeenschappelijke basis te kunnen delen met zijn teamgenoten.

Een overboeking van meer dan 25 miljoen euro

De enige zorg is dat Thorgan Hazard in 2019 deelnam aan Dortmund en zijn team 25 miljoen euro heeft gekost. Deze laatste is in ieder geval niet van plan verlies te lijden. Men kan zich daarom gemakkelijk voorstellen dat, in de zomer, ten tijde van de traditionele transferwindow die alle voetbalfanaten bezet, de prijs van de aanvallende middenvelder niet minder dan 25 miljoen euro zal bedragen.

Totdat er een beslissing is genomen, ziet Thorgan Hazard in de volgende euro de kans om internationaal te schitteren en, waarom niet, de waarde ervan omhoog te schieten.

Neem uw agenda en versterk uw internetverbinding

Eén ding is zeker: in 2021 moet je in je agenda de talloze spannende wedstrijden noteren die het hele jaar door zullen volgen (en dan hebben we het niet alleen over de Rode Duivels). Je geluk? Alle wedstrijden die u interesseren direct op uw computerscherm kunnen bekijken, met een 'simpele' internetverbinding (ontdek hier hoe u de wedstrijden waar u gepassioneerd over bent gratis en live kunt bekijken met een eenvoudige internetverbinding).

Thema's :thorganhazard, leicester