Kwartfinales Dortmund City, Liverpool-Real Champions League open?

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Dortmund City Liverpool Real
Dortmund City Liverpool Real, twee van deze vier teams in halfbacks

Borussia Dortmund-Manchester City en Liverpool-Real Madrid alles wordt vanavond gespeeld om mee te doen aan de halve finales van de C1

Twee wedstrijden voor de laatste twee plaatsen in de Champions League

De Borussia Dortmund , zonder Thorgan Hazard, maar met Meunier teruggekeerd na 81 minuten, verslagen in de heenwedstrijd, 2-1, door Manchester City en Kevin De Bruyne, scorer van het eerste doelpunt van de ontmoeting, zullen er alles aan doen om de situatie woensdagavond te veranderen in Champions League kwartteruggave, terwijl Liverpool zal veel moeten doen om de twee tegendoelpunten te herstellen tegen Real Madrid (3-1).

Dortmund-City, scoort De Bruyne nog steeds?

Manchester City en De Bruyne

De rode duivel, Kevin De Bruyne, straalt nog steeds vorm uit, nadat hij in zijn laatste wedstrijd City-Dortmund werd verkozen door de UEFA, man van de wedstrijd in C1, en een nieuw contract dat zijn engagement met de burgers verlengt met nog eens twee jaar. Zijn staat van frisheid en die van deze vier teamgenoten, Ilkay Gündogan, Ruben Dias, Riyad Mahrez en Phil Foden, mannen, die afgelopen weekend zijn achtergelaten om te rusten, moeten op de grond worden gezien, hij zou in goede omstandigheden moeten zijn om van de supporters te genieten met zijn doelen en assists waarvan hij het geheim heeft.

Borussia Dortmund, Haaland als redder?

De doelpuntenmaker Haaland van Borussia zweeg al een paar weken. Veel fans vergeten het, de Duitse speler is amper 20 jaar oud en het is heel normaal om iets minder succesvol te zijn. De vraag die de robuuste verdedigers van City zich stellen; Zal hij vanavond de tien goals in deze C1 overtreffen?

Liverpool-Real

Echt met Zidane voor een 4 uit 5

De mannen van Zinédine Zidane spelen om voor de vierde keer in vijf optredens door te gaan naar de halve finale van de Champions League. Deelnemen aan Chelsea in de volgende ronde is de prioriteit van de coach.

Het enige nadeel; de afwezigheid van Sergio Ramos, de rode duivel Eden Hazard, Raphaël Varane, Dani Carvajal en Lucas Vazquez.

Liverpool gelooft er nog steeds in

Ondanks een matige periode is de Duitse coach Klopp ervan overtuigd dat hij op de Anfield-sfeer vertrouwt om het Real-blok te destabiliseren.

Halve finales Champions League

PSG - Manchester City of Borussia Dortmund

Chelsea - Real Madrid of Liverpool

Wie zijn de clubs die gekwalificeerd zijn voor de halve finales?

Gekwalificeerd voor de halve finales

Paris Saint-Germain (FRA)
Chelsea (ENG)

Staat nog steeds op de lijst voor de wedstrijd van vanavond

Liverpool (ENG)
Manchester City (ENG)
Real Madrid (ESP)
Borussia Dortmund (GER).

Wanneer vinden de wedstrijden plaats?

Halve finales Eerste etappe: 27 en 28 april 2021

Halve finale terugkeer: 4 en 5 mei 2021

Thema's :championsleague, borussiadortmund, manchestercity, liverpool, realmadrid