PSG Bayern Chelsea Porto, een verrassing in deze kwartfinales van de Champions League?

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Bayern-PSG Porto-Chelsea champions League
Bayern-PSG, Porto-Chelsea, op weg naar nog meer goals in de Champions League?

Bayern-PSG, Porto-Chelsea, kwartfinales Champions League met doelpunten!

Alles is mogelijk in de Champions League

De Bayern München, verzwakt door blessures en verslagen op thuis in de heenwedstrijd door de PSG 2-3, zal er alles aan doen om de situatie dinsdagavond te veranderen in quarterback van de Champions League , terwijl Porto veel te doen zal hebben om de twee tegendoelpunten thuis tegen Chelsea (0-2) te herstellen.

PSG Bayern, er zullen doelpunten zijn

Bayern München blijft een sterk team

De regerend Europees kampioen, geblesseerd uit trots, tijdens hun eerste nederlaag in de Champions League na 19 wedstrijden, staan ​​klaar om alles te geven voor deze reis naar het Parc des Princes. Parijzenaars zijn gewaarschuwd!

Ondanks de afwezigheid van hun steraanvaller is de Poolse speler Robert Lewandoswki nog steeds geblesseerd en is het personeelsbestand verminderd door de vele blessures. Duitse spelers blijven bekende kandidaten.

PSG en zijn schokkende duo

De Parijzenaars zullen niet alleen hun shockerende duo Mbappé-Neymar kunnen uitbuiten, ze zullen ook profiteren van de terugkeer naar de groep van Marco Verratti om deze wedstrijd thuis, PSG-Bayern, te spelen. Het enige minpunt in de tabel voor Paris Saint-Germain, de waarschijnlijke afwezigheid van de Braziliaanse beklaagde Marquinhos, geblesseerd in de heenwedstrijd, blijft onzeker.

Chelsea Porto

Porto gelooft er nog steeds in

Porto, net als de Bayern, sterk verminderd door blessures en thuis met 0-2 verslagen in de heenwedstrijd door Chelsea, zal dinsdagavond proberen het tij te keren in de Champions League-quarterback.

FC Porto, na Juventus te hebben uitgeschakeld in de achtste, gelooft er nog steeds in en denkt dat het mogelijk is om in Londen Chelsea hun ticket voor de halfverdedigers te ontnemen. Het is voldoende om voor het doel realistischer te zijn dan tijdens de heenreis, om de kansen te verwezenlijken.

Chelsea, beheers het spel

De mannen van Chelsea hebben duidelijk zelfvertrouwen, met thuis twee doelpunten voor de boeg, is het nog steeds gemakkelijker. Vooral omdat de Blues bekend staan ​​om hun verdedigende kracht.

Halve finales Champions League

PSG of Bayern - Manchester City of Borussia Dortmund

Chelsea of ​​Porto - Real Madrid of Liverpool

Wie zijn de clubs die gekwalificeerd zijn voor de kwartfinales?

Bayern (GER)
Borussia Dortmund (GER)
Chelsea (ENG)
Liverpool (ENG)
Manchester City (ENG)
Paris Saint-Germain ( FRA)
Porto (POR)
Real Madrid (ESP).

Wanneer vinden de wedstrijden plaats?

Terugkeer kwartfinales: 13 en 14 april 2021

Halve finales Eerste etappe: 27 en 28 april 2021

Halve finale terugkeer: 4 en 5 mei 2021

Thema's :championsleague, bayernmunich