Kevin De Bruyne verlengt tot 2025 bij City, nadat hij werd uitgeroepen tot Champions League-man van de wedstrijd

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
Kevin De Bruyne tekent tot 2025 bij Manchester City
Kevin De Bruyne tekent tot 2025 bij Manchester City

Opnieuw een goede week voor Kevin De Bruyne, de middenvelder van de Rode Duivels en Manchester City.

De Bruyne best betaalde speler in de Premier League

Nog twee jaar bij City

Het nieuws is zojuist woensdag 7 april 2021 officieel gemaakt door Manchester City. Kevin De Bruyne nog onder contract tot juni 2023, blijft de stermiddenvelder, City playmaker, die in 2015 arriveerde, nog twee jaar, voor in totaal 5 jaar. Aan het einde van zijn verloving, tijdens het Engelse Premier League seizoen 2024-2025, het wonderkind van Belgische nationale ploeg wordt dan 35 jaar.

Wat is het salaris van Kevin De Bruyne?

Veel meer dan zijn 1,78 miljoen euro per maand, met zijn nieuwe opgewaardeerde contract, was het de moeite waard om zijn einde van zijn carrière veilig te stellen en meer dan 6 maanden onderhandelen te nemen voor degene die tot de top vijf van spelers ter wereld behoort. Tijdens dit Premier League seizoen 2020-21 verdient KDB, vorig seizoen de beste speler in deze Engelse voetbalcompetitie, momenteel 400.000 pond per week, of ongeveer 445.000 euro. Zijn maandsalaris, afhankelijk van de ruil, de waarde van het pond ten opzichte van de euro bedraagt ​​dus + - 1.780.000 euro (inclusief bonus, loyaliteitsbonus en beeldrechten).

Champions League Manchester City Dortmund

De burgers wonnen met 2-1, vooral dankzij het 9e doelpunt van de Belgische aanvoerder in de Champions League van zijn carrière.

Nummer 17, het onmiskenbare talent van City, beleefde nog steeds een geweldige avond en schitterde dinsdagavond tegen Dortmund in Champions League kwartfinale heenwedstrijd. In de 19e speelminuut doorboort de Rode Duivel de Duitse verdediging op een balversnelling aan de voet waarvan hij het geheim heeft. Nadat hij het verschil had gemaakt, na een beweging met Bernardo Silva in de as, kreeg hij de terugpas van Riyad Mahrez en opende hij de score.

Live streaming van wedstrijden op internet

Volg de prestaties van België tijdens de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA Wereld voetbal zone en bekijk de volgende goals van KDB live.

Thema's :manchestercity, kevindebruyne, rodeduivels