België - Rusland: stijgende druk? Stijg aan de macht!

Dit nieuws wordt u aangeboden door Webfoot.be
België 3-0 Rusland
Drie punten voor België, Lukaku bovenaan het klassement

België 3-0 Rusland: Het begint goed voor Lukaku!

Zoals gewoonlijk ging het Belgisch voetbalelftal de uitdaging aan als het om een ​​belangrijke kwestie ging. Voor zijn eerste wedstrijd van de Euro 2020 - laatste fase - de Rode Duivels toonden een geweldige teamcohesie wat resulteerde in een duidelijke score: 3-0.

We hadden ons kunnen afvragen of het een geweldig team van Rode Duivels of een ietwat zwakke Russisch team, maar men zou deze kwaliteit vergeten dat de Belgische spelers de cursor iets verder moeten kunnen plaatsen als de inzet het waard is. Als we tegen Griekenland het ergste hadden gevreesd en de wedstrijd tegen Kroatië ons nauwelijks had gerustgesteld, is het nu duidelijk dat de mannen van Roberto Martinez heeft inderdaad meegedaan aan de wedstrijd.

Een goed begin van de Sbornaya

Net als in eerdere wedstrijden waren de openingsminuten in het voordeel van de tegenstanders van de Rode Duivels, alsof het tijd kostte om het team te peilen en zich dienovereenkomstig te organiseren. Maar dit keer zal het geen kwartier hebben geduurd zoals tijdens de opwarmwedstrijden. Dit maakte het echter mogelijk om een ​​Russisch team als een echte tegenstander te zien, ook al zal de rest van de wedstrijd eerder aanvoelen als een eenzijdige ontmoeting (uiteraard in het voordeel van de Belgen).

10 minuten en een doelpunt van Romelu Lukaku

Al snel merken we dat de Russen het niet kunnen bijhouden. Te veel fouten volgen elkaar op. Het is naast een slechte controle van Andrey Semonov dat Romelu Lukaku  aan wie nooit wordt gevraagd om van dit soort kansen gebruik te maken - schiet de keeper van de tegenpartij met een schot van links. Hij zal ook een camera zoeken om een ​​boodschap over te brengen aan de ongelukkige Christian Eriksen - die een hartaanval kreeg tijdens de wedstrijd Finland-Denemarken - toeschouwers kunnen de lippen van zijn Inter Milan-teamgenoot lezen: " Christian, ik hou van jou ".

Einde van de reis voor Timothy Castagne

Als we op de 14e e minuut een koptekst van Mario Fernandes zien die Thibault Courtois stopt met het meesterschap dat we hem kennen, het is de schok tussen Timothy Castagne en Daler Kuzayev die in deze helft van de eerste helft alle aandacht zullen krijgen. De twee mannen zijn inderdaad op zo'n gewelddadige manier in elkaar geschoven dat, als de een net als de ander het veld op zijn benen kan verlaten, het vonnis zwaar is voor Timothy Castagne die met zijn gebroken jukbeen niet in staat zal zijn om de strijd voort te zetten. toernooi. . Het zal direct worden vervangen door een Thomas Meunier die dat wel doet not had niet gedacht dat de vergadering op dit moment zou worden geïntegreerd.

Goede keuze in de keuze van Roberto Martinez

Roberto Martinez zal ongetwijfeld blij zijn met de keuze voor de vervanger van de ongelukkige Castagne, aangezien minder dan tien minuten na de opkomst van Thomas Meunier de verdediger - nooit zo blij als wanneer hij in de buurt van het doel van de tegenstander kan gaan spelen - dat wel zal doen. bij de finish zijn van een bal die op de een of andere manier wordt afgestoten door de Russische doelman na een schot van Thorgan Hazard. We zullen ook profiteren van dit einde van de eerste helft om de technische mogelijkheden van een Yannick Carrasco die zeker verdiend had een doelpunt te maken tijdens deze ontmoeting.

Een tweede helft gekenmerkt door de opkomst van Eden Hazard

Een ander onderwerp van tevredenheid is om Eden Hazard te zien opstaan ​​en ongeveer twintig spelen minuten, waarmee hij af en toe bewees dat hij niets van zijn technische vaardigheden had verloren. Ten slotte is het helemaal aan het einde van de wedstrijd dat een assist van Thomas Meunier Romelu Lukaku opnieuw in staat zal stellen de Russische netten te schudden, maar deze keer met een aanval met de rechtervoet. 

Na deze eerste wedstrijd staat België dan ook bovenaan in de groep, gelijk met de Finnen die hun wedstrijd tegen de Denen wonnen in deze wedstrijd die lange tijd werd geschorst na de hartaanval van Christian Eriksen.

Versterk je internetverbinding en date met de Rode Duivels

Eén ding is zeker: jijwil geen enkele wedstrijd van de Rode Duivels missen. Je geluk? Deze spannende wedstrijden kunnen bekijken op uw computerscherm, met een 'eenvoudige' internetverbinding (ontdek hier hoe u gratis en live de wedstrijden waar u gepassioneerd over bent kunt bekijken, met een eenvoudige internetverbinding).

Thema's :rodeduivels, rusland, romelulukaku