La Gantoise vs Genk Super League Femmes

Super League vrouwen 2022-2023

La Gantoise Genk live spel

naar het spel kijken La Gantoise Genk Super League Femmes streamen of live op webfoot.be, bekijk de samenvatting, de teamsamenstelling en de quoteringsvergelijking van de voetbalwedstrijd van de Dinsdag 25 april 2023 à 18h00

Webfoot Wedstrijdinformatie La Gantoise Genk

De wedstrijd live bekijken La Gantoise Genk ? De oplossing via de link van deze webpagina voor betaald voetbal. Voor amateurvoetbal afhankelijk van de wedstrijd.

Waar kan ik wedstrijdkansen zien La Gantoise bookmakers? Op de tabel met kansvergelijking van sites voor sportweddenschappen op deze webpagina.

Wat is de samenstelling van de twee teams? Elke teamsamenstelling is ongeveer een uur voor aanvang van de wedstrijd zichtbaar op deze webpagina.

Wat is het resultaat van de wedstrijd La Gantoise Genk ? De score van de wedstrijd wordt live op deze webpagina weergegeven op basis van het belang van de competitie.

Welke speler heeft deelgenomen aan de La Gantoise Genk-wedstrijd? Wat zijn de namen van de scorers die op het wedstrijdformulier staan? Wat zijn de namen van de spelers die in deze confrontatie hebben gespeeld?

Wedstrijdstatistieken La Gantoise Genk

Hoeveel schoten op doel in deze wedstrijd? Het aantal schoten op live bereikt doel stelt u in staat om op elk moment het exacte aantal te kennen.

Hoeveel schoten op doel werden gemist? Het aantal gemiste schoten live, toont op elk moment het exacte aantal gemiste schoten.

Totaal aantal live-opnamen.

Hoeveel geblokkeerde schoten? Het aantal schoten op doel dat live is geblokkeerd, stelt u in staat om op elk moment het exacte aantal gestopte pogingen te kennen.

Hoeveel fouten? Het totale aantal overtredingen live, laat zien of een team agressiever is dan een ander.

Hoeveel hoekschoppen? Het totale aantal live hoekschoppen wordt weergegeven als het ene team meer domineert dan het andere.

Hoeveel buitenspel? Met het totale aantal live buitenspel weet je op elk moment het exacte aantal buitenspel.

Hoeveel in % live balbezit

Hoeveel gele kaarten? Het totale aantal gele kaarten live, stelt u in staat om op elk moment het exacte aantal gele kaarten te kennen.

Hoeveel kaarten Live rode kaarten

Toestand van de wedstrijd — Wedstrijd afgelopen

Dinsdag 25 april 2023 — 18h00

Acties

La Gantoise
Genk
Goal of  L. Petry
assist 
11"
Goal of  L. Vanzeir
assist 
34"
Goal of  S. Bouharat
assist 
53"
Goal of  L. Vanzeir
assist 
73"